Три дні поспіль молоді та соковиті дівчата намагалися довести суворому журі конкурсу, що вони варті представляти свій район чи місто в когорті найгарніших дівчат області.

Шістнадцятирічній сарненчанці Ірині Перевєрзєвій сьогодні просто повезло. Вона одна із чотирьох дівчат, що вже на підсумкових кастингах отримала путівку до фіналу конкурсу - не потрапляючи до півфіналу. Щоправда заради цього, їй доведеться позбутися пару зайвих кілограмів - така умова членів журі. Втім дівчина не панікує. Каже їй це під силу. Ірина мама за доньку тільки радіє. За три дні у кастингах взяли участь майже сотня дівчат зі всієї області. У Рівному їм довелося роздітися до купальників. Чим одразу ж зацікавили не тільки чоловічу частину журі конкурсу але і його майбутніх глядачів. Колишня учасниця, а нині визнана красуня Марія Хаврук за дівчат переживає особливо. Каже - розуміє їх як ніхто інший, тому має для них власні поради. А в кого не вийшло показати себе у всій красі цього разу члени журі радять не втрачати надії і сприймати цій досвід як крок до мети. Та й тим,хто вже пройшов до півфіналу чи фіналу розслаблятися не радять.

Пів фінал конкурсу де зберуть 30 найкращих дівчат області пройде у січні наступного року. А ось сам конкурс відбудеться вже у другій половині березня. Тоді і визначать хто ж на Рівне нщині найгарніша.