На телеканалі Рівне 1 нещодавно завершилась перша частина проекту "Голос, що кличе". У цьому проекті люди, які пройшли через складні життєві обставини, розповіли про свою нелегку долю. І про те як їм вдалося подолати труднощі.

Це жителька міста Березне, що на Рівне нщині Марія Семенович. Вона має дружню сім'ю в якій виховує двоє синів. Але зовсім неочікувано лікарі поставили жінці страшний діагноз - онкозахворювання третьої стадії.

Втім гарантії на одужання після операції ніхто з лікарів не давав, розповідає пані Марія. Звичайно жінка готувалася до операції, втім кожного дня молилася та просила Бога про допомогу. І одного разу на плановому огляді сталося справжнє диво.

Я  кажу Бог ісцілив. А вони кажуть будете під наглядом і дякуючи Богу я вже 22 роки під наглядом, - розповідає Марія Семенович. 

А це жителька Дубровицького району, Валентина Чудік. Дівчина народилася цілком здоровою дитиною у багатодітній сім'ї. Втім у три роки раптово перестала говорити

Мені казали що йшов якийсь дядько і мене налякав.

Втім не дивлячись на проблему, Валентина була відмінницею у школі. А одного дня на службі у церкві з дівчинкою сталося диво.

Чи вірила ти що Бог може тебе зцілити? Я в це вірила.

Дива бувають. Головне вірити та просити про допомогу. 

Читайте також: рівнян просять допомогти зібрати кошти чоловіку на реабілітацію