Тренд. Головний мем від відомого рівнянина Micik Gonibez.

Вихідними мережу підірвав заклик нардепа продати свою собаку і оплатити комунальні послуги за газ. Відтоді вся Україна жартувала, створювала меми та фотографувалась з улюбленцями. 

Ми вирішили зібрати кілька світлин з улюбленцями відомих рівнян.

Мер Рівного Володимир Хомко з Діною. Така красуня і замість газу зігріє узимку, тому ми переконані, холод не налякає міського голову:


Фото Радіотрек

Заступник голови Рівне облради Олексій Бучинський з депутатом Володимиром Валявкою. Як і годиться "Свободівцям", нардепа з ідеєю продати собаку різко розкритикували. Бо собак вважають друзями.

"Пропонуємо законодавчо обмежити допуск ідіотів на телебачення"

Депутат Рівне облради Микола Лобчук. Цією собакою, ймовірно, не просто буде розрахуватись в касі. Таку красуню в банку можуть побоятись прийняти. 

Патрульний поліцейський Дмитро Шевчук. Свого товариша Пірата, очевидно, нікому не віддасть, адже не кинув його і у біді. Піратик росте без ніжки, але є надійним побратимом Дмитра:

Речниця патрульної поліції Оксана Юрченко. Буся проживає з мамою пані Оксани. Однак, бабуся готова віддати її не в рахунок оплати за газ, а просто в теплі ручки:

Екснардеп Андрій Лозовий. Такою кількістю французьких бульдогів, яка живе в родині Лозових, можна було б оплатити комуналку усіх рівнян. Однак, Лозовіі надто люблять своїх друзів. І не лише своїх:

Ексречниця прокуратури, майбутня адвокатка Людмила Суржук. Собачка фотографується біля дров, натякаючи господарці, що ціни на газ їх не турбують:

Випускова редакторка Рівне 1 Олена Грицаюк. Ну а з таким песиком не страшні газовики, які за несплату могли б пробратись у двір до Олени. І продавати друга нема потреби:

Не собака, але за світло заплатити можна. Шиншилка Ліани Диновської:

Лишайте коментарі і ми обов'язково порівняємо чи співпали ваші думки.