Сьогодні з іменинами вітають Віктора, Галину, Анастасію, Леоніда, Дениса та Федора.

ВІКТОР 

Ім'я походить від латинського слова "Віктор", що означає "переможець".

Віктор - довірливий хлопчик, вірить усьому, що говорять йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується, Віктор не злопам'ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад, навчати грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди викликають у нього більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію, більше пов'язану із чимсь конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтися успіхів у стрілянині з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то швидше за все він віддасть перевагу графіці. Віктор - борець за справедливість. Довідавшись про поганий вчинок рідних або близьких, буде довго волати до їхньої совісті й розсудливості. Для шлюбу Віктор має такі необхідні якості як терпіння, обґрунтованість, неквапливість, здатність займатися кропіткою й монотонною працею. Він здатний виконати будинку будь-яку роботу - від лагодження крана до миття посуду.

Якщо дружина намагається командувати ним, то він ставиться до цього поблажливо й не намагається робити із цього проблему. У Віктора сильно розвинене почуття обов'язку. Віктор - хороший, але строгий батько. Його дітям доведеться постійно дотримуватися складеного розпорядку дня й виконувати всі заплановані справи.

ПРИВІТАННЯ

Хай Ангел-Хранитель вночі
Запалить тобі три свічі…
Перша свіча – за любов:
Даруй її знов і знов.
Друга – за доброту,
правду і прямоту…
Третя свіча – оберіг
Від всіх негараздів і лих.

ГАЛИНА

Ім'я походить від грецького слова "галене", що означає спокій, безтурботність.

Галина в дитинстві – татова доця. Багато в чому схожа на батька, вона успадковує багато рис його характеру. Це накладає відбиток на її поводження. Вона любить наряджатися в нові плаття й повертітися біля дзеркала, але найкраще вона почуває себе в товаристві хлопчиків.

З віком Галині залишаються чисто жіночі проблеми: хто, що й про кого сказав і як подивився. Замолоду любить читати історичні романи, книги про подорожі. У житті намагається теж бути активною й туристичні походи - одне з найдужчих її захоплень. Галина дуже працьовита й поспіває всюди: на роботі, будинку й у розвагах. Справа в неї знаходиться на першому місці. Вона розважлива, заздалегідь знає свій інтерес. Люди її цікавлять остільки, оскільки можуть бути чимсь корисні. Буде доброзичлива й попереджувальна з потрібною людиною, з непотрібним буде поводитися чемно, але без прояву радісних емоцій.

У Галини завжди багато шанувальників і їй є з кого вибрати собі чоловіка. Це, як правило, найкрасивіший і найбільш умілий чоловік, що вважає Галину найкращою жінкою у світі. У шлюбі Галина займає провідне положення.

ПРИВІТАННЯ

Ти вір в життя і будь собою.
Хай час летить собі, а ти,
Як сонце ранньою весною,
Цвіти промінням золотим.
І хай в очах твоїх відкритих
Нестримна молодість буя,
І хай несе тебе по світу
Життя бурхлива течія.
І завжди ангел-хоронитель
Тебе боронить від біди,
Ти просто вмій життю радіти
Й по ньому з усмішкою йди!

АНАСТАСІЯ

Це ім'я - жіноча форма чоловічого імені "Анастас" і означає "повернення до життя".

Настенька (зменшувальне ім'я від Анастасії) - найпоширеніше ім'я героїнь російських казок. Дівчинці з таким ім'ям судилося бути найкрасивішою, розумною, ніжною. Вона загальна улюблениця й ніколи не обдурить хороших очікувань. Анастасія росте мрійливою, у неї добре розвинена уява. Вона беззахисна перед злими й хитрими людьми, її можна обдурити й скривдити, тому Настеньці необхідні захист і підтримка.

Батькам треба докласти певні зусилля, щоб Настя з раннього дитинства привчалася прибирати за собою іграшки, складати книги, допомагати старшим у роботах в будинку. Вихована в дитинстві працьовитість зберігається на все життя. Анастасія може стати гарною артисткою, вихователем у дитячому садку, лікарем. Її тонкий щиросердечний устрій розташовує людей до довіри, допомагає швидко встановлювати відверті стосунки. Заміж виходить рано. Завоювати серце Анастасії неважко, тому що вона чутлива, її легко зворушити, у неї розвинене почуття жалю.

Вибирає сильного, упевненого у своїх силах чоловіка. Анастасія - віддана й турботлива дружина, гострі відчуття на стороні не в її характері. Вона гарна господарка, любить прикрашати будинок квітами й витонченими речами. Віддає всю себе дітям, ладить із усіма родичами чоловіка.

ПРИВІТАННЯ 

Вітаючи Тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з Тобою –
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм Тобі дарує.

ЛЕОНІД

Ім'я походить від Леонідас, що утворене із двох слів: "леон" і "ідеа", що означає буквально "син лева"

З дитинства привчається уважно стежити за своїм здоров'ям. Вимогливий у виборі їжі. Невелике садно обов'язково змаже йодом і зробить пов'язку. Навіть при невеликій температурі обов'язково буде дотримуватися постільного режиму. Його самолюбство не дозволяє, щоб його вважали менш гідним тих, з ким він учиться. В обраній спеціальності Леонід домагається значних успіхів. Він може стати класним водієм, широко відомим журналістом або державним діячем. У будь-якому колективі в нього складаються гарні відносини й з колегами й з керівництвом. Леонід здатний швидко пристосовуватися до обставин, уміє влагоджувати конфлікти, має гнучкість. У потрібний момент здатний виявити твердість і принциповість.

Леонід - великий аматор поїздок на природу. Йому подобаються нічні риболовлі з багаттям і юшкою, але не забуде прийняти всі міри, щоб не схопити нежить і не застудити поперек.

Жінці, що володіє кулінарним мистецтвом, не важко буде скорити Леоніда, тому що шлях до його серця лежить через шлунок Леонід любить добре сервірований стіл і вишукані блюда.

Дружині Леоніда треба пам'ятати про те, що він болісно сприймає критичні зауваження у свою адресу, і тому не варто прилюдно дорікати його. Не відмовиться провести вечір за пляшкою гарного вина, але в нетверезому стані в нього може з'явитися почуття ревнощів.

ПРИВІТАННЯ

Хай добрий Ангел береже повік
Вогонь зорі, що долею зоветься.
Життя, неначе вишитий рушник,
Багрянцем калиновим усміхнеться.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Будьте завжди гарними і молодими,
Бажаними, добрими і простими.
Зажди усміхненими і милими,
Зажди коханими і єдиними.

ДЕНИС

Це ім'я походить від давньогрецького імені Діонісіос. У міфології Древньої Греції Дионіс - бог природи й вина.

Денис росте дуже товариським хлопчиком. Його кращими друзями стають не тільки діти в окрузі, але й сусідські собаки, яких він по дорозі в школу підгодовує бутербродами. Непогано було б купити хлопчикові щеня. Це допомогло б виховувати такі якості, як обов'язковість, працьовитість, дбайливість. У школі вчиться добре, але може одержувати зауваження від учителів за неспокійне поводження. Денис стає посидющою й акуратною людиною, не позбавленим здібностей. Легко переборює всілякі складності в житті. Часто йому посміхається фортуна. Може виграти велику суму в лотерею. Денис із дитинства на все життя запеклий колекціонер. Не боїться кропіткої роботи. Принциповий. Часто нав'язує свої ідеї навколишнім.

Перший шлюб у Дениса може скластися невдало. Дружина часто вступає в конфлікт із його батьками. Із цієї причини молодій сім'ї краще жити окремо. При виборі супутниці життя може в першу чергу керуватися корисливими мотивами. Добре знає ціну грошам.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

ФЕДІР 

Ім'я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він ніколи не виступає ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. На роботі Федір перебуває на гарному рахунку. Він надійний і докладний. З колегами доброзичливий, у конфлікти не вступає, але відносини обмежуються в основному службовими справами. Після роботи поспішає додому, відмовляючись піти з товаришами по службі випити кружку пива.

У Федора "золоті руки', уміє робити по будинку майже все. Якщо у Федора є машина, то вона в нього завжди буде в повному порядку.

Федір у відносинах з жінками не любить поспіху. Перш ніж запропонувати руку й серце, він повинен переконатися, що вибір його правильний і шлюбні відносини зв'яжуть їх на все життя.

Жінки, що звикли до постійних шанувальників і гарячих визнань, ніколи не зацікавлять його. Випадкові зв'язки в шлюбі малоймовірні. Теща поважає Федора, зважає на його думку.

ПРИВІТАННЯ

Нині в гарної людини –
Найкрутіші іменини.
Будуть в тебе подарунки,
Привітання й поцілунки.
Я приєднуюсь до всього,
Хай в житті все буде кльово!
Хай здоров'я не підводить,
Й грошенята хай підходять!
Вітаю З Днем ангела!