Дуже часто діти хочуть мати якусь домашню тваринку, і не лише діти. Але до вибору слід підходити дуже серйозно та відповідально, адже це майбутній член сім'ї. І в такому питанні може допомогти астрологія, тому читайте далі, яка домашня тварина підходить кожному знаку Зодіака.

 Овен

 
З огляду на неймовірну і невичерпну енергійність Овнів і тварина повинна бути вибрана їм до пари. Представники даного знака найчастіше є високопосадовими особами, які займають лідируючі ступені в компаніях, тому вони люблять все велике, що несе в собі силу.
 
Так, кращим їхнім другом може стати собака, причому досить великих порід, таких як лабрадор, ірландський тер'єр, мастиф та ін. Важливо, щоб собаки Овнів були не просто великими і рухливими, а й ще і відрізнялися своїм добрим характером.
 
Телець
 
Тельці - творчі натури, їм дуже важливі тактильні відчуття. Але з огляду на нескінченний поспіх і зайнятість представників даного знаку Зодіаку, найкраще з тварин підійдуть естетично красиві тварини, але які не потребують до себе багато уваги, а так само особливого догляду за ними.
 
В такому випадку прекрасно підійдуть собачки породи шпіц, деякі породи котів (винятком не є навіть дворові), а також акваріумні рибки екзотичних порід.
 
 
Близнюки
 
Близнюки є найбільш балакучими і товариськими з усіх знаків Зодіаку, тому недовго можуть перебувати в тиші. З огляду на цей факт, їм найкраще завести друга-говоруна. Звичайно, на цю роль чудово підійдуть папуги. Причому, навчанням пернатого повинен зайнятися сам Близнюк - це доставить йому непідробне задоволення, а кінцевий результат просто призведе його в захват. Чим більше буде птах, тим цікавіше Близнюку буде з ним спілкуватися.
 
Рак
 
Цьому знаку Зодіаку можна заводити в своєму будинку практично будь-яку тварину, оскільки за своєю суттю Раки дуже домашні особи, а ще вони дуже відповідальні і люблять абсолютно всіх опікати. У їхньому будинку можна зустріти багато видів тварин: кішки, собачки, хом'ячки, пацюки, черепахи, величезні равлики - і це ще план-мінімум.
 
Лев
 
Левам властива імпульсивність, тому і тварин вони вибирають спонтанно, враховуючи тимчасове бажання. Але оскільки Леви люблять все незвично-екстравагантне, то і тварин вибирають відповідних. Найкраще з ними уживаються породисті коти типу сфінкс, сіамські коти, шиншили, їжачки та єноти.
 
Діва
 
А ось педантичні Діви зможуть дозволити собі завести лише вкрай охайних тварин. Важливо також щоб ці вихованці були доброзичливі до своїх господарів і тому представникам даного знаку краще вибирати в якості свого домашнього улюбленця кота з породи сфінкс, хохлату китайську собачку і саму низькорослу собаку з групи хортів - левретку або ж просто можна завести акваріумних рибок.
 
 
Терези
 
Представники даного знака Зодіаку володіють бездоганним смаком. Вони розбираються в красі так, як ніхто інший. Також вони є справжніми людьми-святами. У будь-якій компанії вони незамінні. Ось і тварини, яких їм необхідно обрати, повинні відповідати їх характеру і тоді обом буде легко один з одним не просто уживатися, але ще веселитися в компанії один одного. Також за рахунок спілкування з улюбленим вихованцем, Терези зможуть постійно задовольняти свій естетичний голод. Їм можна завести папуг типу «рожевощокий нерозлучник», білку, тхора, симпатичного котика або грайливого песика.
 
Скорпіон
 
Скорпіони є дуже екстравагантними особами, які вміють виробляти на публіку враження своїм епатажем і домашніх тварин вибирають таких же. Це, мабуть, одні з представників всіх знаків, які отримують задоволення від екзотичних тварин - ігуан, павуків-птахоїдів або ж парочки удавів. Такі тварини, на їхню думку, не доставляють ніяких незручностей і догляд за ними мінімальний.
 
Стрілець
 
Енергійні і невгамовні Стрільці ще і дуже доброзичливі натури. Крім того, в їхньому характері благородства хоч відбавляй. Такі ж у них і тварини: статні і породисті коні, великі собаки благородної крові, а ще в їхньому будинку можна зустріти щурів, оскільки Стрільці вважають їх дуже розумними тваринами. Для Стрільців тварини - справжні компаньйони в житті. Вони їх не просто люблять, а й гідно оцінюють.
 
Козеріг
 
Амбітні Козероги вибирають тварин, які можуть не тільки додатково підкреслити їх статус, але ще і будуть слухняні в усьому. Які тварини можуть задовольнити представників цього знака? Навчені на належному рівні німецькі вівчарки, коти екзотичних порід і навіть дресировані домашні рисі.
 
 
Водолій
 
Таким незвичайним представникам стихії Повітря необхідні тварини, які посилюють їх індивідуальність, адже для Водолія головне, щоб було не так як у всіх. Найкраще їм підійдуть екзотичні тварини, наприклад, капібари або мініатюрні осли. Ну і, зрозуміло, будучи справжніми любителями котів, парочка котів в їхньому будинку їм точно не завадить.
 
Риби
 
Представники цього знака воліють тварин, які не вимагають особливого догляду, оскільки вдома Риби воліють розслаблятися по повній програмі. Найбільше їм підходять акваріумні рибки екзотичних порід. Вони можуть годинами за ними спостерігати і отримувати від цього естетичне задоволення, та ще й релаксувати при цьому. Але якщо Рибам зустрінеться на вулиці бідне кошеня, вони ніколи не пройдуть повз і будуть дуже гідно за ним доглядати, тому що у них сильно розвинене почуття відповідальності.