Чи має розмір значення? Одвічне питання, яке цікавить не тільки чоловіків, а й дослідників, які вирішили обчислити ідеальну довжину пеніса шляхом опитування. Респонденти з різних країн світу назвали ідеальну довжину пеніса .

Медичний сервіс DrEd провів опитування, згідно з яким вдалося з'ясувати ідеальну довжину пеніса з точки зору жителів різних країн. Як з'ясувалося, показники нормальної і ідеальної довжини разюче відрізняються в залежності від країни проживання респондентів.
В опитуванні взяли участь 2121 жінок і чоловіків.

Усереднені показники (без урахування місця проживання) дозволяють зробити висновок, що жінки менш вимогливі до розмірів пенісів, ніж чоловіки. Так, жінки назвали середню довжину 13,8 см, в той час як для чоловіка це 14,1 см. При цьому жінки виявилися більш об'єктивними, так як фактична середня довжина пеніса - 13,12 см. Коли справа дійшла до ідеального розміру, що жінки, що чоловіки керувалися логікою "чим більше, тим краще": жінки збільшили свою оцінку в середньому на 2 см ( 15,8 см), в той час як ідеальна довжина пеніса з точки зору чоловіків виявилася більшою на 2,5 см (16,6 см). Потім дослідники проаналізували відповіді респондентів і виявили, що діапазон довжини нормального і ідеального пеніса істотно різниться відповідно до місця проживання. Так, найскромнішими виявилися британці - вони назвали нормальний пеніс завдовжки 12,4 см, а ідеальним - 14,2 см. А ось самими вимогливими в питанні розміру виявилися жителі Австралії. Згідно з їхніми уявленнями, середня довжина пеніса становить 15,6 см, а ідеальна - 17,6 см.