У Рівному 9-ти річну дівчинку вітчим не впускав додому, через що та блукала містом до ранку. Поліції сказав, що вона йому не рідна та в його квартирі не прописана. Матір дівчинки зловживає спиртним та не з'являлась вдома уже два дні. Яка її подальша доля та чи будуть покарані горе-батьки - знає Дмитро Тригубець.

9-ти річна дівчинка усю ніч блукала вулицями Рівного, через те, що її вітчим не впускав додому. ЇЇ о 4 годині ранку виявив випадковий перехожий та викликав патрульних. Поліцейським дівчинка пояснила, що її матір напередодні зранку пішла з дому та не повернулася. Вона намагалась потрапити до квартири де проживала разом з матірю та вітчимом, проте той сказав їй іти геть, адже вона йому не рідна. Поліції пояснив, що вона і її матір в квартирі не прописані.

Додає, що патрульні ще раз провідали дитину, щоб переконатись що її життю нічого не загрожує. Ми також вирішили в цьому переконатись.

Двері нам ніхто не відчинив та не відповідав на телефонні дзвінки.Сусід підтвердив, що пенсіонерка живе поруч, проте також неохоче з нами спілкувався.

Патрульні повідомили, що бабуся також неохоче прийняла дівчинку. Мовляв, в тої є матір, яка повинна за неї турбуватись. Наразі ситуації під контролем служби у справах дітей. Де нам розповіли, що мати дитини регулярно зловживає алкоголем та її досі не можуть розшукати.

Відомо, що мати пішла з дому вранці 22 грудня, й досі не поверталась. В школі працівникам служби у справах дітей також повідомили, що сім'я дівчинки- проблемна. ЇЇ подальшу долю вирішить спеціальна комісія, яка встановить усі обставини ситуації та вирішить, чи позбавлять матір батьківських прав. 

Читайте також: У Рівному розшукують 21-річну дівчину