Народна артистка України Ірина Білик приїздила з гастролями до Рівного. Співачка під час війни з Росією виступала на території країни-агресора та відвідувала окупований півострів. Однак, незважаючи на це, охочих відвідати її концерт вистачало. Якою була реакція рівнян та чому артистка неодноразово потрапляла під шквал критики з боку громадськості, дізнавався Дмитро Тригубець

 

Народна артистка України - Ірина Білик приїхала з гастролями до Рівного. На концерт співачки, яких до слова, насправді було два - прийшло чимало рівнян. Як виявилось, про її гастролі на території країни-агресора знали далеко не усі.

Поділились своїми враженнями від виступу артистки і ті, хто придбав квитки на перший концерт, який відбувся о 17-ій годині. А таких було також чимало.

Однак знайшлись і ті, хто стверджував, що публічна людина та співачка повинна мати визначену позицію та не ставити під сумнів свої погляди.

Співачка Ірина Білик 23 квітня 2014 року виступила на концерті одного з російських артистів, у той час, як Крим було уже окуповано, а російські війська вторглись на Схід.

На цьому все не скінчилось, співачка у 2017 році була гостею ювілею Філіпа Кірокорова у Кремлівському палаці в Росії та відвідувала окупований півострів, де також фотографувалась з цим артистом, який, до слова, має цілком однозначну позицію, на відміну від Білик.

Через виступи в Росії та дружбу з артистами, близькими до Путіна, народна артистка України опинилась у базі "Миротворець". Поруч з державними зрадниками та колаборантами.

Через концерт потрапив у скандал і міський голова Рівного Олександр Третяк. На його офіційній сторінці у фейсбуці проводився розіграш квитків. Однак після реакції з боку громадськості пост було видалено.

Незважаючи на неоднозначну реакцію рівнян у фейсбуці та обурені коментарі, сам концерт пройшов спокійно та без будь-яких заворушень, однак сама артистка, незважаючи на піар з боку міського очільника, звернулась до Олександра Третяка з проханням відремонтувати сцену, адже підлога, на її думку, дещо крива. Запропонувала і свою допомогу, сказала що може і сама дошки підпиляти.

Читайте також: Як міський голова Рівного розігрує білети на концерти співаків (ВІДЕО)