Працюють всім селом. На Сарненщині ремонтують аварійний міст. Переправа через річку Горинь, у селі Кричильськ, є сполученням між кількома селами. Донедавна міст був аварійний. Наразі тривають роботи по його відновленню. Практично всім селом ремонтують переправу. Дмитро Тригубець спостерігав за процесом.

Це переправа через річку Горинь, у Кричильську. Збудована вона у 2013 році. Проте останніми роками міст був аварійним. Нещодавно почались роботи по його відновленню. Мешканці села, а також декількох прилеглих, замінюють дерев'яний настил мосту.

Працюють як єдиний механізм. Керує робочим процесом староста.

Закінчити планують якнайшвидше. Адже міст важлива транспортна артерія для громади. Перерву тут беруть хіба що на обід.

Після обіду, відразу до роботи. Євген Добридник мешкає у сусідній Поляні. Розповідає: для його односельчан міст - шлях до місцевого медзакладу та сільської ради.

Староста Кричильського старостинського округу Тарас Банацький каже, така згуртована робота громади тут звична справа. Матеріали також місцеві.

Загалом, село єдине, яке знаходиться на протилежному березі Горині у Сарненській територіальній громаді. ЇЇ голова, Руслан Серпенінов розповідає, мости в громаді ремонтують регулярно.

До того ж, у Кричилську є і ще одна переправа. Втім, дещо вужча. Тож, автомобільним транспортом тут не користуються. Проїжджають на підводах. Однак, мають надію, з часом займуться і ним.

Читайте також: Зібрані на освітянському ярмарку гроші - вже витратили за призначенням