У юнацької команди «Вереса» - два нових тренери. Команду U19 народного клубу "Верес" очолив Станіслав Упілков. Його асистентом працюватиме білорус Микола Кашевський. Обидва до цього працювали у криворізькому "Кривбасі". Які плани тепер у команди та як реагують гравці на нового тренера - далі.

Станіслав Упілков - новий очільник юнацької команди Верес. Тренерською роботою займається з 2015 року. Працював в академії футбольного клубу Кривбас. Тепер же має нові задачі у Рівному.

Гравці U-19 вже близько тижня знаходяться під керівництвом нового тренера й встигли помітити зміни.

Для Дмитра це останні пів року у складі юнацької команди. Сподівається за цей час довести свою важливість, аби продовжити роботу із основною командою рівнян.

Верес U19 - одна із найстарших команд юнацької ліги. Вісім хлопців, які зараз в команді - восени цього року грати в чемпіонаті U19 вже за віком не зможуть. Тому на думку нового тренера, потрібно дуже ретельно підходити до селекції і запрошувати молодь з потенціалом.

За підсумками першої половини сезону юнацька команда знаходиться на 11 сходинці турнірної таблиці. Рівняни мають 18 очок із них 4 перемоги.

Читайте також: Як найсильніший чоловік Рівненщини тренує ветеранів? (ВІДЕО)