Правоохоронці звертаються до громадян, аби вони сприяли у викритті недобросовісних «бізнесменів»: у випадку виявлення порушень — повідомляйте на спецлінію «102».

 Крім того, варто зауважити, що в разі незаконних дій чи бездіяльності працівників поліції — кожен має право їх оскаржити у встановленому законодавством порядку.

Нагадуємо, комендантська година на Рівненщині діє з 24-00 до 5-00. У цей проміжок часу заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки або транспортом без вагомої причини.

Для забезпечення публічної безпеки та порядку в умовах правового режиму воєнного стану поліцейські здійснюють профілактичні рейди на предмет дотримання графіка роботи розважальними закладами.

Так, протягом вихідних правоохоронці перевірили майже 100 закладів у Рівному та Рівненському районі: фактів порушення виявлено не було.

Крім того, наряди працівників поліції патрулюють місто щодо дотримання громадянами комендантської години, а на в’їздах в обласний центр — функціонують блокпости.

Закликаємо відповідально ставитися до обмежень, пов’язаних із воєнним станом, та сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов’язків, - повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: "Незаконно збудована": чи буде зносити власник свою відому базу сімейного відпочинку? (ВІДЕО)