Втратили сина батьки, вдовою стала дружина, осиротіли двоє маленьких діток. Сьогодні родина, друзі, мешканці Дроздова й громади провели до місця вічного спочинку нашого Захисника-Героя Сергія Сергійовича Тивончука.

Сергій народився 28 квітня 1997 року в багатодітній сім’ї Світлани Григорівни й Сергія Івановича Тивончуків із Дроздова. Його поява на світ стала неймовірно щасливою подією, оскільки маючи трьох доньок - Ніну, Юлію й Надію, - батьки мріяли ще й про сина. Господь почув їхні молитви й через сім років після народження найменшої доньки дарував парі довгоочікуваного сина - єдиного в родині Тивончуків.

Навчався Сергій у Дроздівській неповній середній, а відтак - два роки - у Тучинській ЗОШ. Після закінчення навчання вступив до Рівненського вищого ПТУ, де здобув професія столяра.

Пройшовши навчання у Гощанському ДОСААФ, отримав також посвідчення водія. Працював у ДП ДГ «Тучинське» водієм вантажного автомобіля.

У вересні 2018-го Сергій створив сім’ю. Одружився з дівчиною Юлією, з якою дружили з дитинства. У любові народили двох діток - сина Мирослава й доньку Соломію.

Мобілізували Сергія Тивончука в червні 2023 року. Після навчання на Тучинському полігоні, його зачислили до складу 42-ї бойової бригади. Був у Костянтинівці, возив бійців, боєприпаси до позицій.

Нещодавно Сергій 15 днів був у відпустці. Увесь свій час присвятив дітям, дружині, родині. Вони завжди були найціннішими в його житті. 7 лютого повернувся на позиції, а вже через тиждень, 14 лютого, ворожа куля обірвала його життя.

У той страшний день близько 16 години він востаннє розмовляв з коханою дружиною Юлією. Попередив, що певний час з ним не буде зв’язку. Обіцяв зателефонувати в суботу. Проте ні Юля, ні батьки Сергія його дзвінка не дочекалися.

У п’ятницю їм повідомили, що Сергій пропав безвісти. Вірили до останнього, що лиха доля обійде його. Проте… За кілька годин після першої страшної звістки отримали другу - Сергій загинув під час виконання бойового завдання в районі села Богданівка Бахмутського району Донецької області 14 лютого 2024 року в результаті мінометного обстрілу противника.

Завжди життєрадісний, готовий підтримати й допомогти, турботливий син, люблячий чоловік і батько, надійний друг і побратим віддав своє життя за мир і спокій на рідній землі на війні з російськими окупантами.
Поховали Героя Сергія Сергійовича Тивончука на кладовищі в селі Дроздів. У квітні цього року йому мало б виповнитися 27 років.

Вічна слава, вічна пам'ять Герою!

За інформацією Гощанської селищної ради.

Читайте також: Загинув 14 лютого: рівняни Максим Загоройчук виконував завдання на Луганщині