У вісім років зібрала близько півтора мільйона гривень для захисників. Олександра Данилюк співає, а на зібрані кошти допомагає ЗСУ. Юна волонтерка виступила з концертом у своїй школі, аби закрити збір на автомобіль для українських військових. Подробиці, далі у сюжеті.

Восьмирічна Олександра Данилюк виступає з концертом у своїй школі. У дівчинки єдина ціль - дозібрати кошти на автівку військовослужбовцям.

Олександра волонтерить від початку повномасштабної війни. Допомагає військовим, бо і в самої старший брат у лавах Збройних сил України.

Олександра збирає кошти на пікап. Вартує такий автомобіль орієнтовно шість тисяч євро. Дівчині для купівлі авто не вистачає 60 тисяч гривень.

Автівку передадуть для 56 батальйону 104 бригади. Там служить чоловік Яни Салюк. Жінка прийшла на благодійний концерт, аби подякувати юній волонтерці.

За час війни, Олександра виступила з десятками концертів. Зібрала близько півтора мільйона гривень. Такий графік виснажує юну волонтерку, та дівчинка розуміє нині на фронт, як ніколи необхідна допомога.

Благодійний концерт провели у Рівненському ліцеї №15. Тут юною волонтеркою пишаються та намагаються у всьому підтримати.

На автомобілі Олександра не зупиниться. Разом зі старшою сестрою хочуть надалі виступати та збирати кошти для наших захисників.

Читайте також: Рівненські медики отримали транспортний інкубатор з апаратом ШВЛ