Військовий з Рівненщини показав себе важкопораненим аби продемонструвати ціну бажаної перемоги. Попри біль, бувши на межі життя та смерті, просив фільмувати як його рятують медики. Дане відео переглянули тисячі людей. Нацгвардієць отримав численні слова підтримки. Молодий захисник вижив і зараз проходить реабілітацію. Як українські воїни виборюють свободу і не здаються, дивіться далі у сюжеті.

Так у польовому шпиталі на Луганщині рятували життя військовому з Рівненщини. Його посікли осколки від міни.

Осколок пробив Роману легеню, розірвав плече. Руки стали нерухомі. Побратим його врятував.

Романа евакуювали й привезли у польовий шпиталь. Коли медики надавали йому допомогу, його рятівник все фільмував на телефон.

Відео виставив у себе на сторінці у соцмережі. Численні слова підтримки від друзів та рідних ще більше мотивували не здаватись і боротись за життя. Роман каже, оприлюднив його аби показати людям ціну бажаної перемоги.

Роману 25 років. Родом з селища Клевань, на Рівненщині. З початком великої війни разом з батьком вирішили йти на фронт. Хоча хлопець не служив і був непризовним по віку. Родина підтримала його вибір.

Спершу проходив службу на Рівненщині, потім перевівся у бойову бригаду. Опинився на Луганщині. З побратимами знімали мотиваційні відео аби показати життя на передовій.

Після поранення, військовий їздив медзакладами України. Наразі проходить реабілітацію у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни. З ерготерапевтом розробляють праву руку.

Переніс кілька операцій. Медики кажуть, лікування і реабілітація будуть тривалими.

Роман не має сумніву, що відновиться і повернеться у стрій. Просить усіх людей донатити на армію і засуджує ухилянтів.

Захисник жодного дня не пожалів про свій вибір. Додає, кожен з нас наближає перемогу.

Читайте також: Рівненські медики отримали транспортний інкубатор з апаратом ШВЛ