Вирішується питання про обрання 35-річному зловмиснику запобіжного заходу. За скоєне йому може загрожувати від п'яти до восьми років за ґратами. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Про ножове поранення чоловіка в мікрорайоні Північний до поліції о 01:15 сьогодні, 23 лютого, повідомили медики.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Вараського РВП.

35-річний місцевий житель близько першої ночі у стані сп’яніння прийшов на автозаправну станцію по цигарки. Там у нього на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків виник конфлікт із 21-річним варашівцем, який був зі своїми двома знайомими. Сутичка переросла у бійку, під час якої старший завдав удар ножем у спину молодшому, - встановили поліцейські.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням задньої поверхні грудної клітки госпіталізували. Після проведеного оперативного втручання його життю наразі нічого не загрожує.

За результатами огляду місця події поліцейські вилучили необхідну слідову інформацію, зокрема і знаряддя злочину — розкладний ніж.

Під час затримання зловмисник поводився неадекватно та агресивно. Огляд у медзакладі на стан алкогольного сп'яніння показав 0,9 проміле. Крім того, в нього відібрали біологічні зразки для перевірки на стан наркотичного сп'яніння, - зазначають в поліції.



За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі Вараського РВП розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Зловмисник поміщений в ізолятор тимчасового тримання в порядку ст. 208 КПК України та за процесуального керівництва прокуратури повідомили про підозру. Слідчі скерували до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Відомо, що 35-річний варашівець уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення адмінправопорушень, зокрема за дрібне хуліганство та розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, - повідомляють правоохоронці.

Читайте також: Потрапили на гачок аферистів: жителі Рівненщини переказали свої кошти шахраям