Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Двох чоловіків, які в лісовому масиві неподалік села Городище колишнього Березнівського району вантажили дерева на причеп, в обідню пору вчора, 27 лютого, побачив місцевий лісничий та одразу повідомив на спецлінію 102.

Поліцейські встановили, що 37-річний житель села Поляни зрізав 23 дерева різного діаметру та породи. По допомогу в перевезенні звернувся до знайомого.

З місця події слідчо-оперативна група ВП №4 (м. Березне) вилучила трактор, гужову підводу зі свіжозрізаною деревиною, сокиру та бензопилу. Вирішується питання про накладення на вилучене арешту.

А співробітники відділення поліції №2 (смт Зарічне) Вараського РВП під час профілактичних відпрацювань спільно з працівниками Нобельського парку на заповідній території у селі Тиховиж виявили та вилучили дві мотопомпи та автомобіль «УАЗ». Осіб, які займалися незаконним промислом, розшукують.

Слідчі територіальних підрозділів поліції розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за статями 246 та 240-1 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Сарненщині мотоцикліст намагався об’їхати вибоїну і в'їхав в електроопору