Книги, смаколики та засоби гігієни. Поранені військові, які лікуються в Рівненській обласній лікарні отримали подарунки від персоналу медзакладу. Про збір речей для захисників там оголосили напередодні. Що приносили люди, дивіться далі у сюжеті.

Чай, трішки поділили, щоб вистачило на всіх. Є в нас різноманітні солодощі. Зубна щітка, зубна паста. До речі, дуже класно і треба завжди вологі серветки. І книга, в даному пакетику "Зламані сходи" від коронації слова, - каже Оксана Ігас, керівниця центру комунікацій і проєктів РОКЛ.

Ці всі речі отримали поранені військові, які лікуються в Рівненській обласній лікарні. Напередодні в медзакладі оголосили збір книг, смаколиків, засобів гігієни, шкарпеток та інших необхідних речей для захисників. І з нагоди дня народження закладу вони отримали приємні подарунки. Яких, до слова вистачить ще й іншим військовослужбовцям при проходженні тут лікування.

До вибору книг люди поставилися відповідально. Тематику обирали досить різноманітну. Є й навіть власноруч підписані.

В медзакладі кажуть, особливо доречним подарунком є книга, оскільки хворим у відділенні інколи буває нудно.

Без подарунка не лишився жоден військовий лікувального закладу.

Подаровані книги захисники пообіцяли прочитати.

В лікарні зазначають, якщо знову буде така потреба в речах та книгах вони оголосять про збір для військових аби зробити їм прості та водночас такі приємні подарунки.