Був штурмовиком, а став інструктором у військкоматі. Захисник з позивним "Рудий" пройшов усі жахіття війни ще з часів АТО. З початком великої війни знову став на захист України. Після численних поранень тепер готує військових до служби в ЗСУ. Більше про військового розповість Павло Невесенко.

 Денис Цибульський свого часу проходив строкову службу. Один рік брав участь у бойових діях в зоні АТО. Про той період згадує неохоче. З початком повномасштабного вторгнення пішов у військкомат, після чого потрапив у штурмову бригаду. Воював на різних напрямках, згадує і про перше важке поранення на Донеччині.

Потому брав участь у Харківському контрнаступі. Згадує дуже важко було в боях за серебрянський ліс ще важче було втрачати побратимів.

Потому Денис разом з побратимами героїчно воювали під Бахмутом. Згадує, боролися з окупантами за кожен метр української землі.

Після численних поранень, важких травм Денис проходив тривалу реабілітацію. Коли його визнали обмежено придатним для штурмової бригади перевівся у Рівненський ОМ ТЦК та СП. Тепер "Рудий" передає свій бойовий досвід тим, хто щойно вступив до лав ЗСУ.

Денис Цибульський переконаний, війна торкнеться кожного. Наголошує, не потрібно ухилятись від служби у Збройних силах, бо ж хлопці, які на передовій теж прагнуть хоча б трішки відпочити.

У цивільному Житті Денис Цибульський разом з товаришем займався будівельним бізнесом. Коли почалась повномасштабна війна, не вагаючись став на захист України. Зізнається про будь-які плани на майбутнє думатиме після нашої перемоги.