Завершився другий етап проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч» на Рівненщині. Мета - залучити якомога більше дітей до спорту. Стартував він 5 лютого, і до березня змагання відбувалися на рівні громад. Участь у проєкті взяли понад 19 тисяч школярів області. Третій районний етап змагань розпочнеться з 5 квітня.

 Фактично другий етап по всіх ТГ завершено останньою завершуватиме Каноницька ТГ. Вони запланували на 31 березня проведення спортивного орієнтування. Найбільш масовим видом спорту де відпрацювало 560 команд це був волейбол. Районний етап починається з квітня місяця в Сарненському районі, - розповів Олександр Алексійчук, начальник Рівненського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Звісно в багатьох школах різний рівень, в багатьох школах різний рівень, але є дуже цікаві діти. Там де спілкувався з дітьми для себе відібрав деяких гравців, яких можна було залучити до тренувань в нашій ДЮСШ, - каже Сергій Ліщук, амбасадор проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» на Рівненщині.

Читайте також: На Рівненщині відбулася Всеукраїнська олімпіада мовників