18 квітня оголошено днем жалоби у Костопільській громаді.

Солдат Володимир Карабан віддав своє життя за вільну Україну. Він загинув 14 квітня 2024 року поблизу Григорівка Бахмутського району на Донеччині. При виконанні бойового завдання отримав смертельні травми.

Про це повідомляє пресслужба Костопільської міської ради.

Володимир народився 31 березня 1977 року у місті Рівне. Навчався у Рівненському ліцеї №25. Згодом одружився та переїхав у місто Костопіль. У цивільному житті працював на будівництві. У вільний час любив рибалити та ходити по гриби. 13 лютого 2023 року чоловік став військовослужбовцем 421-го окремого стрілецького батальйону Збройних Сил України. Обійняв посаду навідника кулеметного відділення кулеметного взводу та вирушив захищати Батьківщину. Вдома на нього чекали дружина, троє дітей, рідні та друзі.

«Володимир був чуйним, щирим та прекрасним чоловіком. Завжди всім допомагав, був відвертим та щирим. Він був дуже працьовитою людиною. Вільний час любив проводити із родиною», — розповідає дружина Лілія Карабан.

Жителів Костопільської громади просять гідно зустріти загиблого та віддати йому шану.

Прощання з Володимиром Карабаном відбудеться 18 квітня:

10:30 — заупокійна літія в його домівці (вул. Складова 1, кв. 1).
11:00 — чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану Т.Г. Шевченка. Поховають захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Вічна пам'ять!