Минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували п'ять пожеж та три рази надавали допомогу населенню. Про це інформують в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

18 квітня о 19:03 поблизу с. Немовичі, Немовицької ТГ, Сарненського р-ну. Рятувальники ліквідували загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 500 м. Причина та збитки встановлюються.

18 квітня о 19:30 м. Здолбунів вул. Незалежності поблизу будинку, Рівненського р-ну. Рятувальники ліквідували загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 0,5 м². Причина та збитки встановлюються.

18 квітня о 20:50 поблизу с. Лісопіль, Малолюбашанської ТГ, Рівненського р-ну. Рятувальники ліквідували загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 0,30 м². Причина та збитки встановлюються.

18 квітня о 21:50 поблизу м. Сарни, Сарненського р-ну. Рятувальники ліквідували загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 45 м². Причина та збитки встановлюються.

18 квітня о 21:57 с. Мале Вербче по вул. Широка, Сарненського р-ну, Сарненської ТГ. Вогнем знищено 3 т грубих кормів, покриття господарської будівлі. Причина та збитки встановлюються.

18 квітня о 08:17 в м. Рівне по вул. Мельника. Рятувальники надавали допомогу з діставання кота з покрівлі прибудови багатоповерхового житлового будинку.

18 квітня о 09:32 в м. Рівне, вул. Кулика і Гудачека. Рятувальники надавали допомогу по підняттю хворого чоловіка, який впав на підлогу та не зміг самостійно піднятись.

18 квітня о 10:11 в м. Рівне по вул. Мельника. Рятувальники надавали допомогу з транспортування важкохворої жінки, з квартири на 9-му поверсі в автомобіль швидкої медичної допомоги.