Речі, які обгоріли під час пожежі та правила поведінки у надзвичайних ситуаціях. На базі 24 гімназії Рівного запрацював клас безпеки. Раніше, він був не таким сучасним і потребував модернізації. Осучаснити його гімназії допомогли рятувальники. Більше про клас безпеки, дивіться далі у сюжеті.

Ось так зі спаленими електроприладами та додатковими спецефектами виглядає клас безпеки. Відкрили його на базі 24 гімназії Рівного.

Раніше в закладі діяв музей промінець. Там діти також могли ознайомитися з правилами пожежної безпеки. Однак з часом він уже застарів і потребував оновлення. Допомогли із цим рятувальники.

Тепер тут діти можуть освоїти правила пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, а також сформувати навички надання домедичної допомоги. Головне, умови тут максимально наближені до реальних. Уроки та інші заходи в класі безпеки проводитимуть для всіх учнів гімназії.

Класи безпеки це спільний проєкт Міністерства освіти і рятувальників. У Рівному він уже 4, а в області сотий. В планах міста відкрити такі освітні безпекові простори у всіх навчальних закладах Рівного. Невдовзі він запрацює і у 20 гімназії. Оскільки, в умовах війни, коли небезпека чатує на кожному кроці, такий проєкт важливий як ніколи.

Читайте також: Піротехніки Рівненщини знищили три артилерійських снаряди