Безплатні аналізи, мінна небезпека та правила домедичної допомоги. У центрі Рівного провели благодійний захід. Присвячений він до річниці "Червоного Христа". Доєдналися до акції сотні рівнян - більше про це далі.

Ось так в центрі Рівного фахівці навчали дітей та дорослих надавати першу допомогу. Окрім цього, усі охочі мали змогу безплатно отримати різноманітні медичні послуги.

Цей захід присвячений до 106 річниці "Червоного хреста". Таким чином організація презентує свої напрямки роботи.

На заході були присутні й партнери Міжнародної організації. Зокрема рятувальники. Вони проводили навчання для охочих та розповідають про важливість знань "мінної безпеки".

Лише за крайні два роки "Червоний хрест" на Рівненщині надав допомоги на понад 40 мільйонів гривень. Зокрема, це підтримка переселенців, медичних закладів та проєкти пов'язані з енергозабезпеченням.

Одним із напрямків, яким допомагає "Червоний хрест" - це сучасний транспорт для медиків. Завдяки якому останні можуть виїжджати у віддалені населені пункти Рівненщини та надавати там медичні послуги.

Нагадаємо, що це найбільша гуманітарна організація в Україні. З початку повномасштабного вторгнення 12 мільйонів українців отримали допомогу від товариства.

Читайте також: Спортсмен з Рівненщини отримав срібну нагороду Вищої Ліги України з баскетболу