Сотий, ювілейний клас безпеки на Рівненщині. Його відкрили у рівненському ліцеї №22. Тут вчитимуть дітей пожежній безпеці. Клас особливий, його назвали на честь випускника ліцею - загиблого військовослужбовця Богдана Нікітіна.

Федір Дмитрович, батько загиблого військового Богдана Нікітіна. Чоловік загинув у вересні 2022 року. В його машину влучила ракета у Донецькій області. Аби увіковічити пам'ять про сина, Федір Дмитрович доклав зусиль, аби у ліцеї, де навчався син, відкрили клас безпеки на честь Богдана Нікітіна.

Іменний клас безпеки на честь Богдана Нікітіна став ювілейним, сотим на Рівненщині. Це місце, де діти зможуть отримати знання та практичні навички з питань пожежної та мінної безпеки, домедичної допомоги та психологічного розвантаження, безпеки життєдіяльності тощо.

Клас розділений на кілька навчальних зон, має відповідне технічне оснащення, забезпечений методичними та наочними матеріалами. Окрема увага приділятиметься безпечному поводженню з боєприпасами.

На вулиці школярів чекали машина оперативно-рятувальної служби та мобільний клас з протимінної безпеки. Фахівці ДСНС ознайомили дітлахів з обладнанням для рятувальних робіт та детально розповіли про найпоширеніші види вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: В Рівненській області завершують посівну ранніх зернових культур