Старший бойовий медик одного із підрозділів 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України продовжує на фронті виготовляти вироби із гільз. Артмистецтвом Михайло займається у вільний від виконання обов’язків час.

Не завжди, коли є бажання, є можливість займатися творчістю. По-різному буває: виготовляю вироби вночі, коли приїжджаємо із виїздів або перед ними. Хоч і втомлений, але мені подобається процес та реакція побратимів на вже готовий виріб. Завжди багато емоцій. Ця справа мене захоплює, бо до війни ніяких подібних хобі не мав і творчістю не займався. Але зараз мене це заспокоює і ще більше надихає на боротьбу за волю України. До слова, я і карту Україну виготовив, де повернуті з окупації усі наші міста та села, а також наш — український Крим, — каже «Док».



Творчість на фронті не лише допомагає морально, а й матеріально. Був випадок, коли виріб старшого солдата Михайла потрапив до рук волонтерів, а ті – продали його за «донат на ЗСУ».

Волонтерам вдалось заробити 10 тисяч гривень, за які ми частково відремонтували наше авто, на котрому їздимо на позиції, — зауважив «Док».

35 річний Михайло родом із Рівненщини. До широкомасштабного вторгнення жив та працював закордоном. Але лютий 2022 року вніс корективи у життя чоловіка. Він повернувся в Україну і став до лав ЗСУ.
Його очі щодня бачать наслідки війни, руки — рятують побратимів, а серце — любить Україну.

Інформує Служба зв?язків з громадськістю 23 інженерно-позиційний полк