У п'ятницю, 26 квітня, о 08:50, на фасаді Ліцею №8 відбудеться відкриття дошки пам'яті загиблому Герою Максиму Медведєву.

Пам'ять про подвиг Героїв - це символ нашої поваги та вдячності за їхню готовність віддати життя за свою країну. Ми вічно пам'ятатимемо подвиг наших захисників і прагнемо аби ця пам'ять залишалася в ДНК українців на віки. Саме тому так важливо сіяти це розуміння серед молодого покоління.

Встановлення меморіальних дощок загиблим захисникам України на закладах загальної середньої освіти у Рівненській ТГ відбувається відповідно до програми "Рівне - місто Героїв" і реалізується за кошти платників податків, - зазначили на сайті Рівненскої міської ради.

Нагадаємо, Медведєв Максим Анатолійович – громадянин України, який загинув (помер) під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Згідно з рішенням Рівненської міської ради №5756 від 17 вересня 2015 р. Медведєву Максиму Анатолійовичу було присвоєно звання «Почесний громадянин міста Рівне».