Тубуси, гільзи та міна привезені зі Сходу України. Придбати цю сувенірну продукцію можна було на благодійному аукціоні Рівненської обласної дитячої лікарні. Виручені кошти невдовзі підуть на придбання автівки для військових. Яку суму вдалося зібрати, дивіться далі у сюжеті.

Тубуси, гільзи та міна. Близько 50 артефактів військових перевтілили у лоти волонтери громадської ініціативи Рівне Ред Блек. Військові атрибути вони отримали зі Сходу України. А за виручені гроші хочуть придбати авто для військових.

Стартова ціна кожного лота різниться залежно від категорії предмета.

Організатором цього благодійного Великоднього аукціону виступила Рівненська обласна дитяча лікарня, яка співпрацює із волонтерами "Rivne Red Black". Таким чином працівники медзакладу допомагають військовим на фронті. І навіть деякі із них на аукціоні представили власні картини.

Аукціон проводили серед працівників лікарні. Один із них нещодавно повернувся з фронту. Лікував військових у стабілізаційному пункті Лиману.

Загалом вдалося зібрати на аукціоні 100 тисяч 250 гривень. За них планують придбати автівку для військових, які служать в бригаді Гвардії Наступу.

Читайте також: Колектив Рівненської АЕС закупив генератори для Харкова