"Повернення" у Рівненському драмтеатрі. Там актори активно готуються презентувати рівнянам культову виставу. Репетиції тривають впродовж двох з половиною місяців. Побачити виставу можна буде 11-12 травня. Як проходять репетиції вистави "Повернення" бачили наші журналісти.

У Рівненському музично-драматичному театрі готуються до прем'єри вистави "Повернення". Це класика світової драматургії, за п’єсою Фрідріха Дюрренматта "Гостина старої дами". На відміну від тексту оригіналу п'єси, режисер Дмитро Весельський у своєму творінні хоче більше розкрити любовну лінію.

Заслужена артистка України Алла Луценко, грає роль впливової мільярдерки Клер Цаханасян. За сюжетом, зовсім юною вона вимушено покинула рідне містечко. Та з часом повертається.

Акторка каже, вжитися в такий образ їй було не надто важко. Актори певні, у цій виставі кожен знайде щось для себе, адже у ній багато чого приховано.

Дмитро Пшечук, актор рівненського театру грає одразу трьох чоловіків Клер Цаханасян. Каже такий досвід у нього вперше.

Артист розповідає, репетиції не надто складні. Проте є і свої труднощі.

Режисер проводить багато часу з акторським складом. Каже працювати з ними цікаво. Багатьох акторів знає ще з дитинства.

До прем'єри вистави "Повернення" готуються ретельно. Репетиції проходять приблизно два з половиною місяці. Прем'єра відбудеться 11-12 травня.