Аби нищити ворога. У Рівному передали кілька десятків дронів для українських захисників. 60 мавіків 3 Pro та 16 дронів з термальними камерами. Такий вклад зробила міська влада для 15 бригад.

Кирило Лук'яненко - штаб-сержант 112 бригади. Чоловік приїхав з Києва у Рівне. Нині, військовий отримав дрони від міських обранців.

Кирило на початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов до війська. Боронив Україну на Луганщині в Серебрянському лісництві. Каже, на власному досвіді знає наскільки важливі дрони на фронті.

Рівненська міська рада передала дрони для 15 бригад. Зокрема, Київському ТРО. 130 Батальйон захищав столицю, коли ворог навалою йшов у перші дні війни. Нині, військовослужбовці 130-ки боронять країну у найгарячіших точках.

Секретар Рівнеради, виконувач обов'язки міського голови Віктор Шакирзян каже, допомога потрібна не лише місцевим бригадам, а й тим, що дислокуються в інших містах. Близько 20 мільйонів гривень виділених з бюджету наблизять перемогу України.

Загалом Рівнерада передала 60 мавіків 3 про та 16 "пташок" з термальними камерами. Міські обранці запевняють, продовжать допомагати військовим доти, поки Україна не здолає ворога.