У Рівному гучно відгуляли Телевечірку. Молодіжна організація "Smart people" і Телеканал "Рівне 1" влаштували справжнє свято для любителів телебачення.

Молодіжна організація "Smart people" полюбляє організовувати стилізовані вечірки. Цього разу модну тусовку спробували перетворити на знімальний майданчик телевізійних програм. Співорганізатором вечірки став телеканал "Рівне 1".

Більше місяця тривала підготовка до Телевечірки. Приблизно стільки ж часу глядачі Першого місцевого та користувачі соціальних мереж спостерігали за організацією світської події Рівного. Ідея Телевечірки виникла неочікувано, проте відразу зацікавила організаторів у її проведенні.

На Телевечірку прийшли не лише прихильники телебачення, але й відомі обличчя Першого місцевого - Віктор Данилов, Світлана Сирота, Тетяна Віннік, Павло Шамшин. Розважали відвідувачів вечірки креативними конкурсами у вигляді імпровізованих телепрограм "Новини Рівного", "Анекдоти по-рівненськи" та "Перший мільйон". Також вражали неповторним гумором команда КВН "Аварія", а чудовий спів на Телевечірці подарували тріо "Лісова пісня" та учасник шоу "Голос країни" Микола Бобрик. Телевізійна атмосфера сподобалася відвідувачам вечірки.

Приємно шокувати своїх відвідувачів організатори вечірки планують і надалі. Наступна стильна тусовка відбудеться вже у червні.