Сьогодні рівняни мали можливість придбати унікальні поштові конверти за ціною звичайних. Розповсюджували їх по всій території України. Проте у Рівненському 28 відділенні поштового зв'язку ці конверти були ще й спецпогашені. Так відзначили сторіччя від дня першого польоту над нашим містом пілота Олексія Васильєва на літаку моноплані "Блеріо".

В Обласному краєзнавчому музеї оператори поштового зв'язку проводять урочисте спецпогашення конверта.

Такі художньо-марковані конверти тиражем 350 тисяч екземплярів випущені до сторіччя від дня першого польоту над Рівним Олексія Васильєва на літаку моноплані "Блеріо". Розповсюджуватимуть їх всією Україною. Проте в Рівне нському 28 відділенні, сьогодні ці конверти погашені унікальним календарним штемпелем.

Від звичайного цей конверт відрізняється хіба що ззовні. Та от для філателіста - колекціонера поштової атрибутики, конверт з відбитком Васильєва справжня цінність.

Перші спецпогашені конверти передали Краєзнавчому музею.

Часових обмежень у надсиланні листів у спецпогашених конвертах немає, запевняють поштарі. Адже поруч з відбитком, де зображений пілот Васильєв, ставитимуть звичайним штемпелем дату відправлення.