Щоправда, не відомий на всю Україну проект одного з центральних телеканалів, а місцеве супершоу. До Міжнародного дня танцю, ансамбль «Сузір’я Едельвейс» презентує рівнянам нову вражаючу хореографічну програму – «Бал Унікальних Можливостей»! Глядачів дивуватимуть не лише креативними постановками, але й грандіозними танцями за участю відомих та успішних рівнян.

Працівниця Рівне нської митниці Ірина Яблонська пригадує динамічні рухи танго. Раніше вона активно займалася танцями. Була навіть учасницею колективу "Едельвейс". Тому з радістю погодилася спробувати свої сили на сцені.

А так готується до виступу рівненський бізнесмен Сергій Жабчик. Вже 28 квітня під час "Танців з зірками по-рівненськи" глядачі зможуть побачити "циганський танець" у його виконанні.

Оригінальний танець готує для глядачів і засновник Видавничого Дому "ОГО" Віктор Данилов.

Розповідає, погодився на участь у проекті, аби тримати себе у хорошій фізичній формі.

У програмі, присвяченій Міжнародному дню танцю, запевняють організатори, поєднають різні напрямки сучасного мистецтва.

Також у програмі – авторська музика від молодіжного рок-гурту «ФЛАЄР», піщана анімація і танцювальний флешмоб для публіки. Танцюватиме шість відомих рівнян. Про підготовку до шоу інших трьох учасників "Танців з зірками по-рівненськи" дивіться вже незабаром на Першому місцевому.