"Серце для сиріт" — із таким гаслом мандрують Україною сироти й батьки-усиновителі з України, Білорусі та Росії. Проліг маршрут активістів і через Рівненщину. Незважаючи на негоду, у п'ятницю вони виїхали із Бресту, підібрали дорогою команди із Волині й дісталися Рівного.

Вадим Лагода проїде понад 3 тисячі кілометрів за 10 днів. Він представник Волинської команди у Міжнародному автопробізі "Серце для сиріт".

Він приєднався, бо сам півроку тому усиновив донечку. Тепер разом із однодумцями привертатиме увагу українців до проблем сирітства.

Історію своєї сім'ї розповідає біологічний батько 6 дітей та вихователь 3 прийомних братів Микола Крекота. До автопробігу він приєднався у Луцьку.

Марко — наймолодший учасник проекту. Він виконує почесну місію штурмана у білоруській команді, допомагає розібратися у картах та дорогах батьку. Удома на них чекають ....

Із Бресту з батьком Марко виїхав у п'ятницю. Підібрали декілька команд дорогою: у Камінь-Каширському, Ковелі, Луцьку. О сьомій вечора добралися Рівного. Негода, каже, їх не злякала.

Мандруватимуть учасники Міжнародного автопробігу до 24 березня. Маршрути з усіх куточків нашої держави зійдуться у Дніпропетровську. Там зустрінеться майже тисяча учасників з України, Білорусі, Росії, Молдови.