Відверто порадував задум і реалізація ідеї прикрасити дерева у центрі Рівного пасхальними писанками. Ідея креативна, нова. І, зважаючи на те, що до акції підключали дітей з різних реабілітаційних центрів - корисна. Проте декілька думок все-таки виникло. Як завжди, дуже дискусійних. 

Те, що декілька загальноукраїнських сайтів помістили інформацію про прикрашання дерев в Рівному у рубрику "курйози", наштовхнуло на роздуми. Ось декілька варіантів уявних заголовків для жовтої-жовтої преси:

— екологічний: "Через 23 роки після Чорнобильської катастрофи мирний атом знову нагадав про себе. Уцентрі міста Рівне на деревах виросли яйця!"

— від Михайла Галустяна: "Ровенские мужчины настолько суровы, что яйца у них ростут даже на деревях". 

— фізико-технологічний: "Кулькову модель вічного двигуна вирішили змонтувати в Рівному напередодні Пасхи. В центрі міста на диревах повісили яйця, які від відру стукаються одне об одне і передають енергію. Проте, поки що спроби забезпечити таким чином міське освітлення успіху не принесли".

— інопланетно-пізнавальний: "У Рівному заговорили про інопланетне вторгнення. На другий день Паски сантехнік Вася проспався і вийшов в центр за опохмелом. Навколо дерев Вася побачив дивні пласкі об`єкти округлої форми - шпигунів інопланентних цивілізацій".  

— святкове: "Святкування Нового року затягнулось у Рівному. Коли ялинка засохла і розсипалась, рівняни почали наряджати звичайні дерева".

- націоналістичний: "Рівне активно готується  до приїзду Віктора Януковича. Навіть на деревах яйця порозвішували".