Місяці танцювальних репетицій, тренувань, підготовок декорацій та музичного супроводу. За ними - феєричний вечір. Майже півтора місяці тому у Рівному вирував Танцювальний Бум або ж Бал унікальних можливостей. Як живеться нині його учасникам та чи відбудеться "Бум 2014"?

Минуло майже півтора місяці як у Рівному відшумів танцювальний Бум або Бал унікальних можливостей організований мистецьким об'єднанням "Едельвейс". Професіоналізм та багаторічний досвід демонстрували на сцені танцюристи народного ансамблю. А справжньою родзинкою заходу стали відомі рівняни, які пустилися у танок. Серед них І Віктор Данилов, який завдяки Буму отримав не лише нових знайомих.

"Бум -2014" організатори вже розпочали планувати.

Яскраві миттєвості танцювального Буму можна побачити на сторінках оновленого рівненського глянцевого журналу "Вітаємо!". На його сторінках розміщений ексклюзивний фоторепортаж з Балу унікальних можливостей. А ще багато чого захоплюючого та позитивного.

Відтепер журнал "Вітаємо!" виходить у новому форматі та має безліч нових та цікавих рубрик. А на сімдесяти шести глянцевих сторінках, переконаний редактор, кожен знайде для себе щось корисне.

Дивіться також: Чим вражали на БУМі та які постановки підготували для рівненських "Танці з зірками"?