Цього разу на кордоні Волинської та Рівненської областей. Правоохоронці спільно з обласними чиновниками вчетверте перезають кольорову стрічку. Місцеві кажуть, що разом із нею тут осіла і Божа благодать, адже усе більше подорожуючих зупиняються біля каплички, аби приклонитися до святих ікон та у відданій молитві звернутись до Всевишнього.

У селі Маюничі Володимирецького району справжнє свято. Тут відкривають капличку. Місцеві жителі нарікають - у селі немає ані школи, ані церкви. Люди змушені були їхати на молитву у сусідні села до монастиря чи тамтешньої церкви.

Медпрацівник за освітою, Олександр Ничипорчук, дякує Богові за те, що наділив його умінням працювати з деревом. Адже робить і ікони і різноманітні вироби. Розповідає - каплицю у селі Маюничі зводили більше місяця.

За ініціативи начальника Управління внутрішніх справ України в Рівне нській області новозведена святиня є уже четвертою. Каплички споруджені на в’їздах у область з чотирьох боків. Василь Лазутко щиро вірить у їх благодатну силу.

Міліціонери обіцяють, що благородні справи робитимуть і надалі. А в новозбудованій капличці лунатимуть молитви за здоров’я і тих, хто доклав рук до цих святинь.