Місцева бейсбольна команда «Західний вогонь» з року в рік покращує свої досягнення. Про високий рівень гравців говорить і те, що за рівнян грає і легіонер із США. Окрім того є у місті і члени збірної України. Пройшовши нелегкий чемпіонат, «Західний вогонь» добрався і до півфіналу Кубка України.

Бейсбольна команда «Західний вогонь» цього річ виступала успішно. У чемпіонаті рівняни взяли друге місце у дивізіоні, що є непоганим результатом. У Кубку України на місцевих спортсменів чекав серйозний супротив. Здолавши у ¼ чернівецьких «Соколів» у півфіналі рівняни зустрілися із професійною командою, чемпіонами країни - кіровоградський «КНТУ». Для гостей поїздка до Рівного легкою прогулянкою не була.

Не зважаючи не нестачу досвіду, рівняни свого суперника не боялися.

Готувався «до півфіналу «Західний вогонь» серйозно. Втім показати вдалу гру завадила відсутність на полі ряду гравців через травми.

У підсумку в двох півфінальних матчах «Західний вогонь» таки поступилися своїм досвідченим суперникам з рахунками 8-1 та 5-1. На цьому у дорослих сезон закінчився і побачити бейсбол рівняни матимуть змогу аж наступного літа. А в міжсезоння у місті планується провести ще ряд дитячих міжнародних турнірів з бейсболу.