Наближені люди кажуть, що власноруч написаний лист-покаяння син власника Рівненського льонокомбінату передав своєму адвокату. Наразі Дмитро Червонюк перебуває у Хмельницькому СІЗО.

Ось про що йдеться у листі:

"Олеже, пробач мені!

Я забрав твоє молоде життя, позбавив твоїх батьків їхньої дитини. Мені немає пробачення, я зробив найгірше, що людина може зробити – забрав чуже життя.

Я визнаю, я вчинив непоправне, я розумію це. Але хочу й буду просити пробачення кожен день свого життя, незважаючи на те, що мене не можна пробачити.

Щиро прошу пробачення у твоїх батьків, для яких ти найдорожче, найрідніше в цьому світі, за їхнє горе і скорботу. Прошу пробачення у всіх людей, які тебе любили, які були тобі дорогі. Висловлюю вам свій глибокий жаль і співчуття з приводу важкої втрати.

Знаю, що загибель Олега сколихнула і зовсім незнайомих людей у всій країні, які не байдужі і теж поділяють біль його рідних. Пробачте мені. Бачить Бог, я нікому не хотів зла.

Я хочу попросити пробачення також у своїх батьків за ті погані слова, які сиплються на них через мене, за те, що я не заслуговую їхньої любові. У своєї сестрички, яку я не можу захистити.

Будь ласка, пробачте мені всі, кому я завдав болю. Я не шукаю собі виправдання, бо не може бути виправдання тому, що я вчинив. Лише прошу у всіх християнського прощення.

Червонюк Дмитро СІЗО, м.Хмельнницький"

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 серпня в Хмельницькому сталася ДТП, в результаті якої загинув 25-річний чоловік. За кермом автомобіля Toyota RAV-4, який збив пішохода, був 19-річний Дмитро Червонюк, син власника Рівне нського льонокомбінату Олега Червонюка.

pic