Зайнятися пошуком свого призначення в житті ніколи не пізно. І краще це робити з читання книг для зміни звичок, постановки цілей, про обіцянки і щастя.

 "Відмовляюся вибирати", Барбара Шер

Якщо ви ще не знайшли свого призначення, якщо ви захоплюєтеся всім і відразу, якщо ви хочете жити спокійно і перестати картати себе за зроблений вибір - ця книга точно для вас.

У ній автор дає цінні рекомендації, як знаходити баланс між різними заняттями і як робити плавний перехід від однієї справи до іншої. Справжня знахідка для активної і креативної людини.

"Спіймати велику рибу: медитація, усвідомленість і творчість", Девід Лінч

Ніщо не надихає так сильно, як чиїсь біографії. У своїй книзі знаменитий кінорежисер розповідає про життя і дає поради, як досягти успіху в творчості, розширити свідомість, розвинути інтуїцію і розкрити власний потенціал.

Девід Лінч впевнений, щоб виловити і реалізувати хорошу ідею з океану свідомості, необхідні бажання, інтуїція і терпіння. Чим ширше буде твоя свідомість, тим крупнішу "рибу" ти зможеш зловити.

"Цілісне життя", Ліс Хьюітт, Джек Кенфілд, Марк Віктор Хансен

Книга дає цілісну стратегію розвитку особистості, починаючи з малого і приватного (щоденні звички), і переходячи поступово до головного і масштабного (сенс життя).

Ліс Хьюітт, Джек Кенфілд і Марк Віктор Хансен зачіпають всі основні сфери людини: фінанси, відносини, бізнес, відпочинок і здоров'я. Успіх в кожній з цих сфер і становить цілісне життя будь-якої успішної людини.

"Зроби себе сам", Тіна Силіг

Книга Тіни Силіг, напевно, найбільш практична книга з усієї вибірки. Вона не тільки мотивує, а й пояснює, як і в яких ситуаціях потрібно діяти.

У ній ти знайдеш підказки, де черпати ідеї, наприклад, для початку власного бізнесу. Ти щиро здивуєшся, як багато можна зробити навіть при обмежених ресурсах і в обмежений час.

Як дізнатися характер людини по почерку: 10 цікавих фактів

Як швидко вивчити іноземну мову?