За вихідні в області сталось десять аварій у яких травмувались та загинули люди. ДТП з летальним наслідком зафіксовані у Сарненському та Радивилівському районах. Загинув мопедист та неповнолітня рівнянка. Далі про ці автопригоди детальніше.

11 потерпілих, двоє загиблих – такі наслідки аварій на Рівне нщині упродовж вихідних. Так на трасі «Київ – Чоп» загинув житель Радивилівщини. Йому було 36 років. Він їхав мопедом і врізався у «RENAULT KANGO», яким керував 24-річний мешканець Рівне нського району. Від отриманих травм водій двоколісного транспортного засобу загинув.

Ще однієї людини не стало у Сарненському районі. Вночі о 01.30 у селі Тинне автомобіль «Опель – Віваро» наїхав на двох пішоходів. 16-річну рівнянку та на рік молодшого місцевого мешканця. За інформацією працівників ДАІ, водій виїхав на праве узбіччя де й врізався у людей.

Від отриманих травм дівчина померла на місці пригоди. Її товариш отримав незначні травми, після огляду медиків був відпущений додому. Мікроавтобусом керував 32-річний мешканець того ж району. Його перевіряють на стан сп’яніння. Тим часом друзі загиблої рівнянки у соцмережах описують деталі аварії. Мовляв, у салоні авто був чоловік і жінка, обоє нетверезі. Після удару, дівчину ще кілька метрів автомобіль проволік на капоті.

Неповнолітня померла ще до приїзду швидкої. Відомо, що загибла була єдиною дитиною у сім’ї. Як насправді все було, зараз з’ясовують слідчі.