Рівненський футбольний клуб "Верес" зіграв свою першу офіційну гру - матч у Кубку України. За вихід до 1/16 боролися з київським "Арсеналом". Проте перемогу здобути не вдалося, рівняни на виїзді пропустили один м'яч, отже боротьба у кубку для червоно-чорних закінчилася. Проте попереду сезон у другій лізі, в якому відроджений клуб боротиметься за вихід до першої ліги.

У першому ж кубковому матчі "Верес" поступився київському Арсеналу з мінімальним рахунком 0:1. В сітку наших воріт м"яч залетів з одинадцятиметрової позначки на 27-ій хвилині.

Усю гру рівняни тримали перевагу на полі, розповідає Лутков, створювали багато гольових моментів, проте жодного не реалізували. Одна з головних причин поразки в тому, що команда нова і ще незіграна.

Головний тренер "Вереса" запевняє, над помилками працюватимуть, а вже наступна гра, яка пройде у Стрию повинна принести рівняням жадані 3 очки. А голова рівненської обласної федерації футболу переконаний, що перехід в першу лігу - реальний. А це за обіцянками керівництва лише перший крок для народного клубу.

Оцінити гру своєї команди рівняни зможуть вже 8-го серпня на стадіоні Авангард. Саме тоді "Верес" зіграє свій перший домашній матч в рамках другої ліги чемпіонату України.