Вранці 17 серпня трирічна дитина із села Користь пішла з життя, перебуваючи у реанімаційному відділенні Корецької центральної районної лікарні. Проте тіло дитини погодилися віддати батькам тільки наступного дня.

У суботу, 15 серпня, дівчинці стало зле. Батьки одразу ж відвезли її до лікаря, який обслуговує територію їхнього села. Після огляду та рекомендацій дитину забрали додому. Однак до вечора стан малечі погіршився і її госпіталізували до Корецької ЦРЛ, де діагностували двосторонню пневмонію та перевели до реанімації. Вранці 17 серпня дитина померла.

"Дитина померла ще вчора зранку, 17 серпня, але протягом дня мені не віддавали її тіло, - розповів батько померлої дитини Юрій. - Я звертався до правоохоронців, там мені сказали, що тіло повезуть на розтин в Рівне , тому забрати його я зможу тільки після обіду. Сьогодні, 18 серпня, мені повідомили, що тіло дочки я зможу забрати вже після 11 ранку. Ніяких деталей ще не відомо".

"Правоохоронці наразі з’ясовують, чи є вина лікаря у трагедії. За фактом неналежного виконання професійних обов'язків відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває досудове розслідування" - повідомили у СЗГ УМВС України в Рівне нській області.