Вони зламали більше сотні стільців на стадіоні. 5 вересня місцевий «Верес» у Другій лізі чемпіонату України з футболу приймав київський «Арсенал». Матч пройшов спокійно, а от після закінчення почалися пристрасті. Вболівальники взялися з’ясовувати стосунки кулаками.

Гра пройшла успішно для рівнян. З рахунком 3:2 «Верес» переміг. Після матчу, не зрозуміло чому, місцеві вболівальники атакували кілька десятків фанів «Арсеналу» на виході зі стадіону. Одному з них розбили ніс, тому допомогу у підтрибунному приміщенні рівненського стадіону «Авангард» йому надавали лікарі «Вереса». Дісталося й правоохоронцям, котрі намагалися захистити столичних гостей. Через деякий час сутичка вщухла. На місце прибуло чимало міліціонерів. Щоправда обидві сторони відмовились давати свідчення правоохоронцям і писати заяви також.

Якщо міліція інкримінувати дебоширам нічого не може, то керівництво стадіону «Авангард» навпаки. Під час матчу футбольні фанати зламали більше сотні стільців на стадіоні. Його директор інакше як невіглаством це не називає.

Вже підрахували, що сума збитку становить 15 500 тисяч гривень. Ці гроші на ремонт стільців має відшкодувати футбольний клуб. Ото ж бо й виходить палкі вболівальники замість підтримки тільки шкодять своєму клубу, команді та й місту загалом.