Вже у суботу та неділю маленьких рівнян запрошують на перегляд одразу кількох вистав. Для театру це буде 41 театральний сезон, і водночас святковий. Адже лялькарі святкуватимуть 40 років творчої діяльності у Рівному.

Герої казки "Небезпечна пригода" нині відпочивають за лаштунками сцени театру ляльок. Та вже за кілька днів вони, та всі інші улюбленці дітвори готові будуть радувати своїх маленьких глядачів.

Стартуватимуть театрали виставою на слова Шевченка "Думи мої думи". На її перегляд запрошують дітей шкільного віку разом з батьками. А вже у неділю порадують наймолодших глядачів віком від трьох років одразу двома казочками.

На святкування 40-ка річного ювілею, планують запросити гостей, лялькарів з інших міст, а також презентують найцікавіші роботи, які так полюбили глядачі. Зокрема, хочуть відновити на новий лад виставу "Маленька фея".

Порадують театрали у новому сезоні і дорослих глядачів мюзиклом "Людина з Ламанчі", а ще планують дещо оновити інтер'єр у холі театру, і по можливості запровадити систему електронний квиток. Одразу після відкриття нового сезону з виставою "Дюймовочка" трупа їде на фестиваль у Черкаси.