Що робити, якщо природа наділила вас широкими стегнами? Як правильно одягатися, аби підкреслити великі сідниці, надати їм ефектності і сексуальності та при цьому почувати себе впевненою і задоволеною власним зовнішнім виглядом? На усі ці питання нададуть відповіді популярні стилісти зі світу сучасної моди, які поділяться своїми секретами для формування у вас неповторного та оригінального образу, враховуючи особливості фігури.

Більшість представниць прекрасної половини людства комплексують з приводу розміру своїх сідниць. Якщо ви входите до їх числа - спробуйте перетворити цей недолік на суцільну гордість! Беріть приклад з відомих знаменитостей, таких як - Бейонсе, Дженніфер Лопес, Кім Кардашян, Нікі Мінаж і т.п. До речі, Дженніфер Лопес за допомогою ботексу збільшила свою «п’яту точку» та застрахувала її на 1 млн. доларів! Маючи широкі від природи стегна, ці жінки зуміли себе подати так, що багато чоловіків на земній кулі просто втратили від них голову.

Навчіться правильно «одягати свою фігуру», тоді ніхто не засумнівається у вашій привабливості. Представляємо вашій увазі 9 дієвих порад, яких постійно дотримується у формуванні свого стилю Кім Кардашян аби утримувати почесне звання «найсексуальніші сідниці світу».

1. Грайте на контрастах

Спробуйте поєднувати у одязі світлий верх з однотонним низом темних тонів. Обираючи низ, зверніть увагу на одяг з вертикальними смугами або вертикальними лініями крою. Також намагайтеся носити сукні та спідниці з легких тканин - вони зроблять ваш образ легшим.

pic

2. Прикривайте стегна

У цьому випадку для верху відмінно підійдуть подовжені топи або жакети, таким чином вони прикриють широкі стегна. В першу чергу звертайте увагу на топи яскравих кольорів і об'ємні повітряні блузки.

pic

3. Акцентуйте увагу на грудях

Обирайте сукні із завищеною талією, або з відрізною талією та широкою спідницею. У платті в області грудей повинен бути «V» виріз, чи інші деталі, які б виконували роль «відволікаючого маневру». Також зіграють на вашу користь принти в області грудей, візуально вони додадуть обсягу верхній частині тіла і відвернуть увагу від широких стегон.

pic

4. Уважно підбирайте спідниці

Неправильна фактура, колір або довжина спідниці дуже легко може зіпсувати зовнішній вигляд. Надавайте перевагу стриманим фасоном спідниць моделям А - образного силуету, а також спідницям із завищеною талією. Рекомендована довжина - до коліна або трохи нижче.



pic

5. Носіть темні джинси

Звертайте увагу на джинси з широкими штанинами і заниженою талією. Тканина джинсів обов'язково повинна бути щільною, а колір - чорний або темно-синій. Візуально приховати широкі стегна також допоможуть великі задні кишені на джинсах.

pic

6. Купуйте широкі брюки

Приблизно за тим же принципом слід вибирати і брюки. Підходять моделі із заниженою талією прямими широкими штанинами, а модні звужені брюки лише підкреслять об'єм в стегнах.

pic

7. Купуйте взуття на стійкому каблуці

Вибирайте моделі на високому стійкому каблуці, вони візуально витягають вашу фігуру. Також в гардеробі жінки з широкими стегнами обов'язково повинні бути присутніми туфлі тілесного кольору - вони роблять ноги стрункими і виглядають дуже стильно.

pic

8. Носіть стягуючу білизну

Стягуюча білизна - відмінний спосіб зменшити обсяг в області стегон. Нижня білизна з стягуючим ефектом особливо припаде до речі, якщо ви хочете надіти облягаючий наряд (сукню). Контури Вашої фігури стануть більш плавними та жіночними, а стегна будуть виглядати більш пружними і підтягнутими.

pic

9. Гра аксесуарами

Якщо це ремінь - повинен бути широким і перебувати тільки на лінії талії. А різні прикраси у верхній частині, то вони можуть бути великими і яскравими, які повинні відволікати увагу від важкого низу.

pic

Джерело: kanitel.com.ua