Чекають обіцяного не три, а майже два десятки років. Жителі Оржева сподіваються, що у селищі таки добудують дитячий садок. Та ще й зроблять це вже до кінця цього року. Уся затримка - за грошима. Чи дочекаються "квітки" будівництва Оржівчани цьогоріч-у сюжеті Олени Демчук.

Ось такий вигляд мав дитячий садочок влітку минулого року, а вже нині тут криють покрівлю. Оржівчани з великою надією чекають на добудову дитячого садка, адже за останніх 20 років мали достатньо мороки, аби прилаштувати свої чада по садках сусідніх Зорі та навіть Клеваня. Матусі радіють чи не найбільше. Пані Наталія із донечкою Ельвірою на прогулянці біля будівництва. Сподіваються, що через 2 роки таки підуть до цього дитячого садочка.

Цього року з бюджету Оржева виділено 200 тисяч гривень, хоча це й крапля в морі, кажуть в селищній раді. Адже головна надія на районну та обласну ради та Київ, звідки можуть виділити більші кошти. Також, кращу перспективу дає Фонд регіонального розвитку, адже це будівництво є в списку об"єктів, котрі фінансуються з нього.

В департаменті з питань будівництва та архітектури підтверджують, у порівнянні із 2012 роком кошторисна вартість зросла, але намагаються знайти вихід з ситуації.

Нині активно ведуться покрівельні роботи. Поки за власний рахунок підрядника, адже навесні очікують на дощі, а тому важливо зберегти будівлю в цілісності. Згодом очікують на повернення вкладених коштів. Також прокладено внутрішні та зовнішні інженерні мережі, а незабаром ще й підключать опалення.