Серцеїдки, виявляється, є і серед відомих жінок, які "крадуть" чужих чоловіків.



pic

Наомі Кемпбл

Той факт, що друга половинка Наомі, російський олігарх Владислав Доронін, до зустрічі з нею був щасливо одружений протягом 22 років, не багатьом відомий. Однак після зустрічі з Наомі він вирішив залишити сім’ю, ну, а Кемпбел швидко цим скористалася.

Анжеліна Джолі

До того як узяти участь у зйомках картини «Містер і місіс Сміт», Бред Пітт був цілком вдало одружений на не менш зоряній актрисі Дженіфер Еністон. Але Джолі це анітрохи не бентежило, і між парою прямо на майданчику розпочався бурхливий роман. Актори намагалися ретельно приховувати свої стосунки, однак коли вагітність Анджеліни стало приховувати досить важко, то все таємне стало очевидним, і Еністон подала на розлучення.



pic

Анастасія Заворотнюк

Прекрасна няня розбила сім’ю свого екранного шефа-актора Сергія Жигунова, який залишив дружину після 24 років шлюбу і пішов до Анастасії. Проте довго їхній ідилії протривати не судилося: фінансові труднощі стали причиною розставання пари, і вже незабаром невірний Жигунов знову повернувся до дружини, а Заворотнюк вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишова.

Єлизавета Боярська

Здавалося б, Єлизаветі з її зовнішністю і статусом легко можна знайти чоловіка. Проте доля склалася так, що вона полюбила одруженого актора Максима Матвєєва, який відповів їй взаємністю і швидко залишив дружину, теж актрису, заради прекрасної Лізи. Весілля пари було таємним тепер же пара живе в радості та злагоді.



pic

Ольга Полякова

Суперблондинка теж не без гріха: щоб вийти заміж, Ользі довелося розбити сім’ю українського олігарха, у якого вона колись виступала на дні народження. Виступила вона добре, унаслідок чого обранець зробив її своєю коханкою, а після і зовсім залишив дружину, з якою прожив у шлюбі чимало років, щоб одружитися на Ользі.

Джерело: kolo.poltava.ua