Народний Клуб «Верес» заявив (*18 футболістів*) для участі у новому сезоні, повідомляє Інформаційна служба НК «Верес».

Воротарі: Єгор Попович, Роман Чопко.

Захисники: Василь Білий, Сергій Борзенко, Артур Западня, Олексій Зозуля, Євген Неплях.

Півзахисники: Ростислав Волошинович, Сергій Герасимець, Євген Задоя, Тарас Коблюк, Антон Котляр, Валерій Кучеров, Борис Орловський.

Нападники: Михайло Сергійчук, Ігор Сікорський, Руслан Степанюк, Вадим Яворський.

Учора строком на один рік контракти з Народним Клубом підписали півзахисники Андрій Ралюченко, Максим Єсип, а також нападник Тарас Пучковський. Очікується, що вже сьогодні ці футболісти будуть теж заявлені за «Верес».

Раніше стосунки з «Вересом» теж терміном на рік офіційно уклали воротар Роман Чопко та півзахисник Євген Задоя. А нападник Вадим Яворський, права на якого належать одеському «Чорноморцю», перейшов до нашого клубу на правах оренди на рік.

Річний контракт із Народним Клубом вже підписав і голкіпер Богдан Когут. Його ім`я буде внесене до заявки найближчим часом. Також клуб готується заявити ще двох гравців, які виступали у «Вересі» минулого сезону. Це Олексій Пінчук та Олександр Лакуста, який зараз відновлюється після пошкодження.

Щодо втрат, то в новому сезоні за команду НК "Верес" не виступатиме Микита Ткачов. Екс-капітан, бажаючи мати більше ігрової практики, попросив відпустити його до іншого клубу. Найближчим часом Микита Ткачов має поповнити склад краматорського "Авангарду".

Варто також додати, що з нападником Ігорем Худоб’яком, з яким раніше уклали попередній контракт, клуб попрощався за обопільною згодою сторін.