Допоки ЖЕКи існують у місті Рівному - вони повинні виконувати покладені на них функції. Та подекуди ці функції в кінцевому результаті дещо "деформуються", навіть за наявності вчасно внесеної квартплати.

Зокрема, як йдеться у документі "Перелік інших послуг, що надає ЖКП" на офіційному сайті Рівне нської міської ради на плечі комунальників лягає виконання ремонту житлового фонду та проведення ремонтних робіт по замовленню населення.

Проте якість надання послуг відверто "накульгує", адже те, що працівники ЖКП "Галицьке" назвали виконаною заявкою - такою важко назвати.



pic

pic

На прохання мешканців по вул.Київська (заявка була подана диспетчеру цього підприємства), була потреба у надійнішому кріпленні скляного плафону до стіни, адже той висів буквально на шурупі. Заявку черговий диспетчер прийняла. За декілька днів мешканці під'їзду побачили наступну "картину маслом" - плафон і дійсно був прикріпленим, проте у досить незвичний спосіб.

Шматком білого дроту шуруп був закріплений із однієї сторони, а із іншої його прикріпили....ДО СИЛОВОГО кабелю, що проходить через під'їзд!



pic

pic

pic

Повторний дзвінок до диспетчерської кращого результату не дав: пані, що відповідала на дзвінок відповіла, аби мешканці будинку не займалися дурницями, і у ЖЕКу є важливіші питання, такі як увімкнення опалення у будинках. І поклала телефонну трубку. Намагання дізнатися прізвище майстра, що "виконав" роботу зійшли на нівець, порадили телефонувати до начальника ЖКП "Галицьке" п.Хорхолюка. Проте його на робочому місці на жаль не було.



pic

P.S. Важливість увімкнення опалення мешканці будинку навіть і не намагаються оскаржувати. Проте, якщо ЖКП бере на себе тягар виконання робіт, зокрема й у будинках - то роботи повинні бути виконані якісно, а неабияк з допомогою шматка білого дроту.