Рівнянин Олександр Лабуренко – головний фігурант кримінальної справи, порушеної співробітниками Рівненського УБОЗу за фактом фіктивного підприємництва. Чоловіка, який очолює підприємство „Горіховий сад”, обвинувачують у фінансових махінаціях, які завдали державі мільйонних збитків.

У рамках цієї кримінальної справи співробітники УБОЗу провели низку обшуків. Спершу в офісі та квартирі Олександра Лабуренка. Згодом ретельно перевірили і деякі помешкання його рідних. А цього тижня обшукали офіс та квартиру власника фірми, яка у справі проходить як свідок. Такі дії Олександр Лабуренко називає незаконними. Чоловік переконаний, таким чином, від нього хочуть отримати зізнання у злочинах, які він нібито не скоював.

У співробітників УБОЗу своя правда. Тут кажуть, що діють виключно в рамках закону. На всі обшуки є дозвіл суду.

Ці вихідні Олександр Лабуренко, ймовірно, проведе за гратами. Чоловік каже: у камеру його можуть відправити після допиту в УБОЗі, куди його сьогодні запросили. Очільник УБОЗу Андрій Кулинич не сумнівається: невдовзі ця кримінальна справа потрапить до суду. Головні ж її фігуранти тільки про це і мріють адже вірять: в суді вони доведуть свою невинність. Програма „Патруль” стежитиме за перебігом цієї справи і про нові подробиці ми розповідатимемо у наступних випусках.